Mikroorganizmų kokybės indikatorių nustatymas


TEMPO – klasika ir inovacija viename Jūsų kelias į patikimumą! Automatizuota sistema mikroorganizmų – kokybės indikatorių skaičiavimui maisto produktuose. Veikimas pagrįstas M.P.N. metodu.  Naudojamos kortelės su spalvine ir brūkšninių kodų sistema. Paprastos ir saugios naudoti.

Skaičiuojamų kokybės indikatorių skalė:

  • (EB) Enterobacteriaceae – nustatymas per 24 val.
  • (EC) Escherichia coli – nustatymas per 24 val.
  • (LAB) Pienarūkštės bakterijos – nustatymas per 40-48 val.
  • (STA) Stafilokokai (koaguliazė +) – nustatymas per 24 val.
  • (TC) Bendras koliformų skaičius – nustatymas per 24 val.
  • (TVC) Aerobinė mezofilinė bendra flora – nustatymas per 40-48 val.
  • (YM) Mielės ir grybai – nustatymas per 72 val.
Kontaktai
Robertas Šlevas
Tel.: 8 68338588
El. pašto adresas: robertas@diamedica.lt
Mokslas, farmacija, maisto pramonė